Božství v nás

22.11.2015 00:00


Člověče - jsi láskou, jsi světlem, jsi jedinečný a laskavý, jsi tvůrcem a sjednotitelem, JSI KOUSKEM BOHA.

Jsi jeho dítětem. Každá buňka tvého těla je prodknuta a prodýchnuta láskou Boží. Jsi jiskra; jiskra, která čeká na plné rozžehnutí. Jsi zářivá částečka velkolepého, téměř slovy nevypověditelného prastarého milujícího zázraku stvoření. Jsi požehnanou částečkou, ktará jednou vytvoří celek.

Bude to ještě nějakou dobu trvat, ale stane se "zázrak", kdy se všechny tyto částečky spojí a zapadnou do sebe jako dílečky skládanky - pak Bůh procítí celistvost všeho a všech a tedy i svou.

Bůh VÁS MILUJE a touží po celistvosti stejně jako vy. Je ve vás přítomen, ale nemůže konat za vás. Spoléhá na jedinečnost Stvoření, ví, že jednou ..... bude všem zřejmé, jaký byl zázrak stvoření, jaká síla obsahující něhu a lásku dala vzniknout pozemskému světu.

Bůh je tu s námi, je ve všech a ve všem stvoření, v každé drobnosti, proniká vších, vede nás a je velmi trpělivý. Jeho láska a moudrost hledí všude, spatřuje nás jako pilné, snažící se bytosti nalézt ho ve všem, co nás obklopuje, co námi proniká. Je trpělivý a ví, že se jednou zcelíme natrvalo. Pak BUDEME a to bude stačit. BUDEME VŠÍM A NIKÝM, BUDEME VŠUDE A NIKDE. PROSTĚ BUDEME ... Děkuji. Amen.

Zapsala R.V 22.11.2015